Striperi Funky Boys ©GOLD EVENTS 2009-2019 All rights carefully reserved and preserved.

GOLD EVENTS ARTISTIC PRODUCTION ROMANIA | +40729-520-369 | www.gold-event.ro | www.striperi.ro  | goldevents@yahoo.com | striperi@yahoo.com

Bianca din București

"Am fost la un eveniment de genul într-un club cu cea mai bună prietenă. M-am distrat cât pentru tot anul, a fost super! Pe lângă show-ul de striptease masculin am primit și shot-uri de tequilla din partea casei. Ce să mai, dezmăț total de 8 martie."

Iulia din Constanța

"Eu am fost fără să știe soțul meu. Abia după aceea i-am spus. :)) Nu s-a supărat, pentru că am fost foarte cuminți - doar am dansat cu striperii și am împărțit o sticlă de wiskey în  5 fete. ;)"

Andreea din Iași

"Noi am organizat Petrecerea Burlăcițelor la mine acasă acum un an, unde invitatul de onoare a fost un striper de la voi. A fost cea mai distractivă petrecere pe care am avut-o vreodată! Fetele s-au dezlănțuit total, cum nu le mai văzusem vreodată. O lună am tot vorbit despre momentul ăla, a fost senzațional (am și poze care spun asta). Vă mulțumesc din suflet!"

Laura din Brașov

"Îmi place ideea la nebunie!!! În sfârșit avem și noi o zi a noastră, unde singurii bărbați care participă sunt plătiți să se poarte frumos :))))"

Denisa din Cluj

"Singura chestie pe care am să o spun: E foarte tareeeeee 8 Martie! În fiecare an merg cu colegele la un restaurant din apropiere să ne încălzim cu un vin bun, după care începe petrecerea cu striperi! Am făcut poze, am dansat cu ei, a fost super frumos mereu. Suntem clientele fidele ale acestui restaurant și le mulțumim că organizează mereu."

CE SPUN ELE?

Striperi profesionisti trupa de striperi bucuresti striperi cluj striperi brasov striperi constanta striperi iasi striptease masculin striptis show stripperi striper petrecerea burlacitelor aniversare majorat nunta show striperi poze vide cu striperi striptease masculin pentru petrecere cu striperi bucuresti striptease masculin show stripper dans petrecere burlace striperi timisoara striperi ploiesti inchiriere striperi rezervare striperi cauta striperi striptis masculin striperi

Imagini cu caracter de prezentare

TU CE SPUI?