Striperi Funky Boys ©GOLD EVENTS 2009-2019 All rights carefully reserved and preserved.

GOLD EVENTS ARTISTIC PRODUCTION ROMANIA | +40729-520-369 | www.gold-event.ro | www.striperi.ro  | goldevents@yahoo.com | striperi@yahoo.com

Striperi petrecere striperi petrecerea burlacitelor striperi petrecerea burlacelor striperi petrecere burlacite striperi petrecere burlace majorat aniversare surpriza cadou striperi bucuresti show privat striperi cluj striperi constanta striperi brasov striperi iasi striptease masculin eveniment privat inchiriere rezervare stripperi striper striperi caut inchiriez vreau striper acasa pentru burlacita nunta petrecere corporate striperi show trupa de striperi Funky Boys Striptis Masculin Striperi Petrecere Privata Striperi

Vă e teamă de privirile plictisite ale prietenelor dumneavoastră? De liniștea mormântală și de momentele stânjenitoare în care nimeni nu face nimic? Nu-i nimic! Noi vă asigurăm că alegerea unui striper privat vă va garanta succesul unui eveniment cu adevărat memorabil dedicat celor dragi!

Apariția unui striper profesionist ca și surpriză inevitabilă, show-ul de striptease masculin extrem de efervescent și plin de aluzii incitante, momentele incredibil de amuzante, fac din acest serviciu artistic alegerea perfectă când vine vorba de o petrecere a burlăcițelor cu adevărat deosebită!

 

Așa că dacă vă doriți ca petrecerea burlăcițelor pe care o organizați să fie unul dintre cele mai tari momente din viața dumneavoastră, nu mai stați pe gânduri și apelați cu încredere la o companie specializată în organizarea de evenimente private!
Striperii sunt pregătiți să vină la petrecerea dumneavoastră și să electrizeze atmosfera, show-urile noastre de striptease masculin sunt special concepute astfel încât fiecare participantă să obțină exact cât își dorește de la striper, iar discreția și profesionalismul nostru ne recomandă ca fiind singura companie din România specializată în servicii de striptease masculin privat.

Atunci când v-ați hotărât să beneficiați de un program artistic de striptease masculin demențial, contactați-ne cât mai curând pentru a obține cea mai avantajoasă ofertă.


Serviciile noastre de striptease masculin privat vă stau la dispoziție non-stop, însă pentru a vă asigura de disponibilitatea striperi-lor, rezervați-vă din timp un striper profesionist!


Pentru a afla toate informațiile referitoare la contractarea unui striper pentru petrecerea burlăcițelor, contactați-ne oricând pe e-mail la  striperi@yahoo.com / goldevents@yahoo.com sau telefonic la 0729-520-369.

*Vă mulțumim că vă respectați și alegeți să colaborați cu Striperi Profesioniști pentru un eveniment atât de special și absolut unic în viața dumneavoastră!

Imagini cu caracter de prezentare