Striperi Funky Boys ©GOLD EVENTS 2009-2019 All rights carefully reserved and preserved.

GOLD EVENTS ARTISTIC PRODUCTION ROMANIA | +40729-520-369 | www.gold-event.ro | www.striperi.ro  | goldevents@yahoo.com | striperi@yahoo.com

TRUPA DE STRIPERI
                FUNKY BOYS

Striperi profesionisti trupa de striperi bucuresti striperi cluj striperi brasov striperi constanta striperi iasi striptease masculin striptis show stripperi striper petrecerea burlacitelor aniversare majorat nunta show striperi poze vide cu striperi striptease masculin pentru petrecere cu striperi bucuresti striptease masculin show stripper dans petrecere burlace striperi timisoara striperi ploiesti inchiriere striperi rezervare striperi cauta striperi striptis masculin striperi

Cum a început...


Trupa noastră de striptease masculin a fost lansată oficial în 08 Martie 2009.
Am început timid, dar ne-am extins cu fiecare an componența trupei, complexitatea show-urilor și profesionalismul.
Ne-am dorit să aducem femeilor din România o bucurie, un moment numai al lor, un cadou bine meritat de ziua lor.

Cum a evoluat...


În fiecare an am participat la zeci de evenimente de striptease masculin atât în cluburi și restaurante din toată țara, cât și la sute de petreceri private. Ne-am perfecționat show-urile lucrând cu unii dintre cei mai cunoscuți coregrafi din România și am muncit mai mult... mult mai mult, ca doamnele și domnișoarele invitate să experimenteze ceva cu totul și cu totul deosebit.

Ce vă oferim...


Acum, după 10 ani de experiență în acest domeniu, putem afirma fără îndoială că ceea ce vă oferim noi este cu mult peste ceea ce am sperat să fie. Am creat special pentru dumneavoastră show-uri artistice de striptease masculin extrem de spectaculoase, cu coregrafii complexe și tehnică ireproșabilă.
Acum, pachetele noastre sunt extrem de variate și gata să satisfacă cerințele și celor mai pretențioase doamne și domnișoare.

Conceptul...


În decursul anilor am văzut și am ascultat femeile de pretutindeni. Acum știm după atâta timp răspunsul la o întrebare extrem de populară:  "Ce-și doresc femeile?"
Vă spunem noi: să se dezlănțuie, să se elibereze de prejudecăți, de toate inhibițiile și reținerile impuse... să trăiască un moment de striptease masculin cu adevărat memorabil, pe care să-l păstreze undeva adânc într-un colțișor al minții.
Noi le-am aflat secretul și știm să le oferim exact ceea ce-și doresc, instigându-le la senzații extreme prin show-urile noastre explozive de striptease masculin.


Creația...


Echipa noastră de striperi participă la antrenamente foarte solicitante, învățând coregrafiile de striptease masculin și perfecționându-și tehnica de seducție. Abordăm cele mai non-conformiste idei și le transformăm în realitate. Secretul Striptease-ului Masculin de calitate stă bine ascuns în culise. Noi ascultăm femeile și învățăm permanent să le oferim ceea ce visează cu ochii deschiși.

Rezultatul...


Femei extrem de fericite în zilele dedicate sărbătoririi lor! Amintiri deosebite împărtășite între prietene, care să le reamintească mereu cât de importante sunt pentru noi. . . bărbații!

Imagini cu caracter de prezentare