Striperi Funky Boys ©GOLD EVENTS 2009-2019 All rights carefully reserved and preserved.

GOLD EVENTS ARTISTIC PRODUCTION ROMANIA | +40729-520-369 | www.gold-event.ro | www.striperi.ro  | goldevents@yahoo.com | striperi@yahoo.com

Polițiștii noștri striperi sunt gata să aresteze cele mai sexy infractoare! Un interogatoriu dur și senzual în același timp, în acest show de striptease masculin atât de popular!

Soldații Iubirii executând ordinele femeilor de pretutindeni... adevărații eroi ai striptease-ului masculin! Antrenamente dure, mișcări stricte și respirație sacadată! O adevarată invazie de striperi - soldați.

Spioni eleganți, plini de sex-appeal fierbinte cercetând bine situații periculoase pentru a asigura securitatea doamnelor și domnișoarelor! Extenuați și vlăguiti, ei renunță la costumul clasic, la papioane și cămăși spre deliciul invitatelor.

Există doamne care ard în flăcări? Acești pompieri senzuali nu le vor stinge focul... ci îl vor aprinde și mai tare! Un show de striptease masculin exploziv, incendiar și fierbinte pentru ziua femeilor!

Please reload

Muncitori puternici care își fac datoria muncind din greu să satisfacă cerințele doamnelor și domnișoarelor prezente dând ciocanul, cheia și șuruburile pe un moment extrem de incitant alături de invitate!

Acești marinari vor lăsa cu siguranță în urma lor suspine prelungi și lacrimi de dor. Un show de striptease masculin deosebit de romantic cu acești soldați ai mărilor și oceanelor!

Pentru cele mai non-conformiste domnișoare acest show de striptease masculin le va dezlănțui cele mai fierbinți fantezii interzise! Lanțuri, bice și pedepse pentru toată lumea prezentă!

Vechii greci erau renumiți pentru curajul lor nebun și virilitatea lor desăvârșită! Nici striperii spartani nu se lasă mai prejos, provocând un război extrem al bărbăției într-un show spectaculos de striptease masculin!

Please reload